Апартаменти за гости Вълчеви - лого

VALCHEVI

GUEST APARTMENTS

Цени за сезон „Лято – 2022“

Сезон/Дати
Апартаменти
Нисък сезонВисок сезон
01.06 – 30.06
01.09 – 10.09
01.07 – 31.08
Апартамент VAL /за 3-ма/*
8095
Апартамент Dona /за 4-ма/*
110130
Апартаменти Via, Rouge /за 4-ма/*105120

* – Цените са за цял апартамент в BGN/лв.

За допълнително легло – цена на вечер – 20 лв.

За наемане на един или повече апартаменти за пълен сезон се договарят допълнителни отстъпки.

АПАРТАМЕНТИ

Апартамент Val
Апартамент Val

АПАРТАМЕНТ

Val

Компактно студио, разположено на първи етаж, западно изложение, удобно за трима човека със самостоятелни легла. Баня+WC, кухненски бокс, TV кабел, WiFi, климатик, тераса. При запитване може да се предложи допълнително детска кошарка за най-малките ни гости.

АПАРТАМЕНТ

Dona

Нестандартен апартамент за четирима, разположен на първи етаж, източно изложение с две отделни спални, самостоятелни баня и WC, кухня, просторна тераса с удобна мебел за почивка, с директен излаз към градина и детски кът. Спалня с холна част. Втора спалня с две отделни легла и кухня. TV кабел, WiFi, климатик. При запитване може да се предложи и допълнително легло и/или детска кошарка за най-малките ни гости.

Апартамент Dona
Апартамент Dona
Апартамент Via
Апартамент Via

АПАРТАМЕНТ

Via

Просторен апартамент за четирима, разположен на втори етаж, западно изложение с две отделни спални, самостоятелни баня и WC, кухня, две тераси. Спалня с холна част. Втора спалня с две отделни легла. TV кабел, WiFi, климатик. При запитване може да се предложи и допълнително легло и/или детска кошарка за най-малките ни гости.

АПАРТАМЕНТ

Rouge

Прекрасен апартамент за четирима, разположен на втори етаж, източно изложение с две отделни спални, баня+WC, кухня, две тераси. Спалня с холна част. Втора спалня с две отделни легла. TV кабел, WiFi, климатик. При запитване може да се предложи и допълнително легло и/или детска кошарка за най-малките ни гости.

Апартамент Rouge
Апартамент Rouge
апартамент Moda
апартамент Moda

АПАРТАМЕНТ

Moda

Очарователен мансарден апартамент с дървени тавани за четирима, разположен на трети етаж, с две отделни спални, баня+WC, кухня и тераса. Спалня с холна част и втора спалня с две отделни легла. ТV кабел, WiFi и климатик. При запитване може да се предложи и допълнително легло и/или детска кошарка за най-малките ни гости.